Fogdö skola, 645 92 Strängnäs
0152-44 12 01
monica@varfruberga.se

Facebook

Vi ger den bästa möjliga start i livet för våra barn

Facebook

Ett år och två månader tog det att få skylten på plats. En för mig viktig skylt som visar att här är vi. Här är vår fantastiska plats!🌟 Jag är väldigt stolt över vår förskola, skola och fritidshem och den resa jag gjort med mina medarbetare sedan augusti 2019. då jag började arbeta som rektor på Vårfruberga friskola. Vi har tillsammans gjort ett gediget utvecklingsarbete som lett fram till den goda arbetsmiljö vi har idag.🌟 ...
View on Facebook
Chilla🧘🏻‍♀️Ett av läroplanens mål för fritidshemmet är att erbjuda eleverna en balans mellan aktivitet, rekreation och vila.🌟På Vårfruberga SPA fick barnen prova på massage, ansiktsmask + ljudbok, fotbad, måla naglar, äta fruktsallad 🍎🍏🍌🥝🍐 ...
View on Facebook
Utepedagogik - en investering för framtiden!🌱🌲🍃 Jag blir så lycklig när jag får ta del av fritids bilder från deras dag i skogen. Det ser underbart ut med rörelse och återhämtning.💚Det finns starka indikationer för att lek och rörelse utomhus i gröna miljöer förbättrar barnens grov- och finmotorik. Forskning visar dessutom att motorisk kompetens har ett starkt samband med både kognitiv förmåga och skolprestation. Sambandet är till och med starkare än vad både intelligenskvot och elevens socioekonomiska bakgrund har på liknande förmågor och prestationer! Vår förskola, skola och fritidshem kommer med andra ord en bra bit på vägen mot måluppfyllelsen genom att låta barnen röra sig och leka utomhus regelbundet.”Att vara regelbundet aktiv ett par gånger i veckan leder till bestående effekter, som förbättrad matematisk förmåga, ökad kreativitet och bättre exekutiv kontroll att planera och sätta igång aktiviteter, hålla fokus och bortse från impulser.”Anders Hansen 🍃🌲Heja barnen och Vårfrubergas personal💚 ...
View on Facebook

2 weeks ago

Ha en kärleksfull alla hjärtans helg, tillsammans! Önskar vi på Vårfruberga ♥️ ...
View on Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *